Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Herkul Sistem vs. Eklektika
21.12.2009.

Sa kompanijom Herkul Sistem Eklektika Web Dizajn je dogovorila izradu logotipa, kao i izradu internet prezentacija komapnije Herkul Sistem. Herkul Sistem je kompanija koja se bavi izgradnjom, adaptacijom, enterijerom! Novi logotip pogledajte ovde!

Web dizajn usluge i unapredenje funkcija CMS sistema za Balkans.com
15.12.2009.

Za portal Balkans.com Business News Eklektika Web Dizajn je ispravila sve probleme na portalu i unapredila postojeće funkcije sajta i CMS sistema.

Internet prezentacija za SkyStack.com
09.12.2009.

Eklektika Web Dizajn je uradila kompletan dizajn sajta (internet prezentacije) i coding (HTML-CSS) za londonsku kompaniju SkyStack. Novu internet prezentaciju možete videt na sledećoj adresi: http://www.skystack.com

ERS - izrada logotipa i redizajn sajta
28.11.2009.

Za najvecu agenciju za promet nekretnina u Pragu - EuropeanReality, Eklektika Web Dizajn je uradila redizajn logotipa i kompletan dizajn sajta (internet prezentacije). Novi logotip kompanije ERS pogledajte ovde!

123.rs - izrada web portala blogerskog tipa
11.11.2009.

Sajt www.123.rs - svet u slikama! Eklektika Web Dizajn napravila je sajt posvećen najboljim fotografima, ilustratorima, dizajnerima, dizajn studijima, najboljim reklamama! Kopletan inzenjering, dizajn sajta, HTML-CSS, CMS sistem, on-line marketing, kao i stale web dizajn usluge.

Nova internet prezentacija za Lemic Group!
19.10.2009.

Eklektika Web Dizajn pustila je novu zvaničnu internet prezentaciju kompanije Lemic Group!

Lemić Group je poslovni sistem u okviru koga se vrši projektovanje, proizvodnja i građevinski radovi ugradnje, aluminijske i PVC stolarije, visećih fasada, čeličnih i inox konstrukcija, staklo, fasadnih panela i krovnih pokrivača....

Novi sajt (interent prezentaciju) možete pogledati na http://www.lemic.biz/

Nova internet prezentacija i kompletan programing i CMS za IMMO CENTAR
07.10.2009.

U saradnji sa marketinškom agencijom New Moment Eklektika Web Dizajn izradila je sajt (internet prezentaciju) za Immo Outlet Centar. Eklektika je uradila kompletan programing i CMS (sistem za samostalno ažuriranje) sajta, a dizajn internet prezentacije je uradjen od strane New Momenta.

Immo Centar je prvi pravi outlet u Srbiji - http://www.immooutlet.com/

Uspešna saradnja sa kompanijom Vlatacom
29.08.2009.

Komanija Eklektika Web Dizajn uspostavila je uspešnu saradnju sa kompanijom Vlatacom, jednom od sto najvećih svetskih kompanija za biometriju.

Trenutno je u izradi godišnji katalog, više powerpoint prezentacija, animacija i 3D objekata za potrebe kompanije Vlatacom. Sredinom meseca Septembra kreće se sa izradom zvanične Internet Prezentacije kompanije Vlatacom. Dogovorene su i ostale web dizajn usluge.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland