Vesti

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Posh & Media – nova internet prezentacija
06.04.2010.

Za marktinšku angenciju Posh&Media kompanija Eklektika Web Dizajn napravila je novu internet prezentaciju. U okviru internet prezentacije možete se upoznati sa svim servisima I klijentima agencije Posh ‘ Media. Internet sajt možete pogledati ovde - http://www.posh.rs

Redizajn internet prezentacije za kompaniju Anzdec
29.03.2010.

Za novozelandsku konsultantsku kompaniju Anzdec Eklektika Web Dizajn je uradila kompletan redizajn sajta. U okviru redizajna internet prezetnacije novi Anzdec sajt je pretrpeo bitne promene, tako da su sadržaji sada jasniji i pregledniji. U okviru ostalih web dizajn usluga uradjena je i komplenta optimizacija internet sajta za najbitnije pretraživače. Novu internet prezetnaciju kompanije Anzdec pogledajte ovde / http://www.anzdec.co.nz

Redizajn sajta za Park West iz Los Angelesa
20.03.2010.

Eklektika Web Dizajn uradila je kompletan redizajn internet prezentacije za kompaniju Park West iz Los Angelesa! Novi sajt kompanije Park West možete videti na sledećoj adresi: http://www.parkwestpark.com

Interent prezentacija za salon venčanica CityBrides
14.03.2010.

Za najbolji salon venčanica u Beogradu Eklektika Web Dizajn će izraditi kompletno novu internet prezentaciju. Na sajtu CityBrides posetioci će moći da pregledaju i odaberu venčanice koje im najviše odgovaraju za svoj najsrećniji dan u životu!

Pored izrade nove internet prezentacije dogovoreno je i mesečno održavanje web sajta, internet marketing (internet reklame), kao i ostale usluge web dizajna koje će doprineti povećanju prodaje i formiranju web imidža salona CityBrides.

Web Dizajn usluge i Novi portal - SerbiaBusiness.info
14.03.2010.

Sa kompanijom DvorNet iz Kruševca Eklektika Web Dizajn je dogovorila izradu novog internet portala - SerbiaBusiness.info. Portala SebiaBusiness omogućiće kompanijama iz Srbija i okruženja da na lak način dolaze do dragocenih informacija o kompanijama i njihovim uslugama iz Srbije. Dogovorene su i ostale web dizajn usluge.

Eklektika - Izrada internet prezentacija!

On-Line Magazin za UrbanBug
12.02.2010.

Za UrbanBug (najbolji regionalni magazin posvećen elektronskoj muzici) Eklektika Web Dizajn je napravila On-Line Magazin. UrbanBug, od sada možete čitati prelistavajući stranice magazina direktno na internetu. Internet magazin možete pogledati ovde!

Web Aplikacija SKOCKAJ PRIJATELJA!!
03.02.2010.

Za sajt 123.rs Eklektika Web Dizajn je napravila web aplikaciju - SKOCKAJ PRIJATELJA http://www.123.rs/skockaj/

Skockaj Prijatelja je web aplikacija koja omogućava postavljanje fotografije preko koje možete dodavati razne objekte. Editovana slika se može snimiti ili poslati e-mailom!

Izrada CMS sistema za kompaniju Building Explorer
25.01.2010.

Za internet prezentaciju programerske kompanije Building Explorer dogovorena je izrada i implementacija CMS sistema na postojeći sajt. Postojeću internet prezentaciju kopanije Building Explorer Eklektika Web Dizajn je napravila pre dve godine. Pogledajte internet prezentaciju!

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland