Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

8321vesti_the_code_logo-web dizajn.jpg

Izrada dve internet prezentacije za The Code Subotica
04.06.2010.

The Code, najpoznatiji klub i restoran iz Subotice, uskoro će dobiti svoje prisustvo na Internetu. Eklektika Web Dizajn izradiće dve internet prezentacije za The Code: internet prezentaciju kafe-restorana i internet prezentaciju kluba.

45501vesti_piran_idea_logo.jpg

Internet prezentacija za Idea Festival u Piranu
03.06.2010.

U saradnji sa marketinškom agencijom New Moment  Eklektika Web Dizajn uradila je internet prezentacija za Piran Idea Festival. Dizajn je uradila agencija New Moment a Eklektika je sklopila celu internet prezentaciju. http://www.wpppiranidea.com/

36841vesti-waterland-izrada-internet-prezentacija.jpg

Izrada Internet prezentacije za Waterland
26.05.2010.

Za novo otvoreni ekskluzivni salon slavina u Beogradu - Waterland Eklektika Web Dizajn izradila je novu internet prezentaciju. Novi sajt salona waterland možete pogledati ovde - www.waterland.rs. Saradnja se uspešno nastavlja mesečnim održavanjem internet prezentacije.

65111vesti_dvornet_logo-web-dizajn.jpg

DvorNet - izrada logotipa i internet prezentacije
07.05.2010.

Za Internet media kompaniju DvorNet iz Kruševca kompanije Eklektika Web Dizajn napraviće novi logotip i internet prezentaciju. 

New Moment - mailing lista
04.05.2010.

Za marketinšku agenciju New Moment  Eklektika Web Dizajn je napravila mailing sistem.

Internet prodavnica za Urban Bug
24.04.2010.

Dugogodišnja saradnja se nastavlja, novi projekat Urban Baga - Shop online sadrži raznovrsna rešenja za prodaju proizvoda preko interneta. Sistem obuhvata bazu-katalog, interaktivnu shopping korpu proizvoda, bazu podataka kupca, cms sistem.

Internet marketing za CityBrides
22.04.2010.

Posle uspešne izrade internet prezentacije za salon venčanica CityBrides, www.citybrides.rs,  saradnja se uspešno nastavlja sa kompletnim internet marketingom. Od aktivnosti izdavamo: Formiranje i praćenje Google reklama, formiranje i praćenje opštih internet reklama, Facebook kampanje.

Izrada logotipa i internet prezentacije za Porr - Werner & Weber
21.04.2010.

Posebno smo ponosni na ugovor potpisan sa firmom Porr - Werner & Weber koja brine o našoj životnoj sredini. Kompanija Porr - Werner & Weber bavi se reciklažom i skladištenjem otpada. Kompaniji Eklektika Web Dizajn poverena je izrada, odnosno redizajn logotipa, kao i izrada internet prezentacije.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland