Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

572vesti_symbol_logo.jpg

Izrada Internet prezentacije za Symol Properties
06.10.2010.

Za agenciju za promet nekretnina Symbol properties Eklektika je uradila novu internet prezentaciju.  Pogledajte: www.symbolproperties.com

4669vesti_nokia_logo.jpg

Facebook aplikacija za Nokia Srbija
23.09.2010.

Za potrebe kompanije NOKIA Srbija Eklektika je izradila facebook aplikaciju za nagradnu igru: Odgovori na pitanja i osvoji telefon Nokia 3C. Aplikaciju mozete pogledati na Facebook-u (http://apps.facebook.com/messagingserbia/).
 

8160analife_portfolio_web_logo.jpg

Izrada logotipa, korporativnog identiteta i Internet prezentacije za Bolnicu AnaLife
18.08.2010.

Kompaniji Eklektika poverena je Izrada logotipa, korporativnog identiteta i Internet prezentacije za Bolnicu AnaLife.

6551acim_portfolio_web_logo.jpg

Internet prezentacija za proizvodjače Pršuta
12.08.2010.

Za najboljeg prozivodjača pršuta u zemlji, Eklektika Web Dizajn izradila je internet prezentaciju. Ova internet prezentacija je proglašena za najmesnatiju internet prezentaciju Srbije - uverite se sami - www.prsut.rs

4545vesti_telekom_logo-web dizajn.jpg

Ugovor sa kompanijom Telekom
30.07.2010.

Sa kompanijom Telekom, najvećim mobilnim operaterom u zemlji, Eklektika Web Dizajn potpisala je ugovor o pružanju multimedijalnih servisa. Korisnici 064 mreže moći će preko portala Monda da downloaduju skidalice iz Eklektikine produkcije. Eklektika poseduje sopstvenu produkciju i već više od dve godine uspešno saradjuje sa kompanijom Telenor u oblasti pružanja multimedijalnih servisa.

1427vesti_lasta_logo-web dizajn.jpg

Interni portal za kompaniju Lasta
06.07.2010.

Eklektika Web Dizajn kompanjia, vodeća kompanija za pružanje Web Dizajn usluga u Srbiji, potpisala je ugovor sa kompanijom Lasta a.d. Eklektika će izraditi interni portal na kom će zaposleni kompanije Lasta razmenjivati dokumenta, fotografije, interne rasporede. Kompanija “Lasta” je lider u oblasti prevoza putnika u drumskom saobraćaju na srpskom tržištu.

2318vesti_gete_instiut_logo-izrada internet prezentacija.jpg

Dizajn bloga za Goethe Institut
17.06.2010.

Za potrebe Goethe intituta iz Beograda (Nemački Kulturni Centar) Eklektika Web Dizajn je redizajnirala postojeći blog pod nazivom "Jungle". Blog je namenjen deci i mladima - http://blog.pasch-net.de/pasch-journal/

98151vesti_maxi_logoizrada-internet-prezentacija.jpg

Produžetak ugovora sa Delta Maxi Group
05.06.2010.

Sa kompanijom Delta Maxi Group Eklektika Web Dizajn potpisla je ugovor o produženju glavnog sponzorstva Maxi-ja na sajtu www.superpopust.com. Maxi je maloprodajni lanac prehrambenog tipa koji posluje u okviru kompanije Delta M, članice Delta Holdinga.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland