Vesti

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Novi sajt Idea Radija
06.06.2005.

U ponedeljak 6. juna 2005. postavljena je nova Internet prezentacija za Radio Idea FM (www.ideafm.co.yu) . Na sajtu se mogu videti opisi emisija i programa, njihovi termini. Posetioci se mogu upuznati i sa voditeljima, aktuelnom chart listom...

Novi sajt Nameštaj Iz Snova
18.04.2005.

Nakon završene faze izrade i testiranja postavljena je Internet prezentacija studija za izradu i restauraciju nameštaja umetničkog karaktera SANJAJ. Šira publika je u mogućnosti da se preko sajta na adresi www.sanjaj.com upozna sa ovim jedinstvenim i unikatnim nameštajem.

Izrada Internet prezentacija za nekoliko renomiranih klijenata
12.04.2005.

-Početak radova na izradi Internet prezentacije marketinške agencije Divina Promotion
-Početak radova na izradi Internet prezentacije marketinške agencije Quartet
-Početak radova na izradi Internet prezentacije NVO BeoSupport
-Po uspešnom završetku izrade web sajta www.dohomebeograd.com za našu najpoznatiju modnu kreatorku Draganu Ognjenović, Eclectica je počela pravljenje njenog drugog sajta www.draganaognjenovic.com.
-Za potrebe agencije za nekretnine Weiss Properties iz SAD urađen je novi logo kao noseći element novog vizuelnog identiteta ove

Novi sajt JASNA POPOVIĆ
07.04.2005.

U četvrtak 07.04.2005. završen je i postavljen web sajt naše mlade i uspešne pijanistkinje Jasne Popović. Posetioci sajta www.jasnapopovic.com mogu preuzeti mp3 muzičke sadržaje u izvođenju ove talentovane umetnice.

Novi sajt ECLECTICA Web Studija
17.01.2005.

U ponedeljak, 17.01.2005 godine, postavljena je nova verzija našeg sajta. Unapređen je dizajnerski kao i funkcionalno, poboljšana je preglednost i dodati su novi sadržaji.

Postavljena prezentacija DO Home
01.12.2004.

U sredu, 1.decembra 2004.god. Internet prezentacija robne marke DO HOME poznate kreatorke Dragane Ognjenović je postavljena na Internet – www.dohomebeograd.com. Postavljanju je prethodila dodatna provera svih segmenata prezentacije, odnosno simulacija njenog funkcionisanja u realnosti. Ova prezentacija je izrađena u skladu sa svim pravilima e-marketinga tako da predstavlja interaktivnu viruelnu prodavnicu u kojoj posetioci iz celog sveta mogu sami da razgledaju i biraju artikle koji ih zanimaju. Prve kritike izgleda i funkcionalnosti, koja u sebi sadrži sitem duplih panorama, govore da će ova Internet prezentacija uvesti nove standarde za web sajtove.

Završen prvi sajt sa sistemom duplih panorama
25.11.2004.

Posle višemesečnog razvoja i rada uspešno je završena prva Internet prezentacija koja u sebi sadrži i jedinstven sitem duplih panorama (SDP). SDP je funkcionalno i dizajnerski povezan sa svim ostalim delovima sajta. U potpunosti funkcionišu kretanja u svim panoramama u svim pravcima (levo, desno, gore i dole), kao i prelazi iz jedne panorame u drugu čime se dobija utisak 3D-a i kretanja kroz prostor. Veoma je značajno i to što je programiranje SDP-a urađeno tako da ceo sistem zauzima izuzetno malo memorijskog prostora, čime je ubrzano učitavanje prezentacije preko Interneta.

Ulaganje u razvoj novih sistema
15.10.2004.

Doneta je strategijska odluka da Eclectica sistem krene u razvoj novih sistema koji će pomeriti granice u izradi Internet prezentacija. Zaključili smo da je neophodno da se iskoriste sve mogućnosti koje Internet kao medij pruža i da treba postojeće Internet prezentacije unapređivati novim sistemima da bi se njihov kvalitet značajno podigao. Prvi u nizu novih sistema koji će Eclectica razvijati jeste sistem duplih panorama koji omogućava utiske kretanja kroz prostor i trodimenzionalnosti, čime se preko Interneta stvaraju virtuelni prostori koje svako može posetiti iz svoje kuće. Više o tome možete saznati na stranici multimedija.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland