Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

McCANN - GTC Park apartmani
03.09.2005.

Marketing agencija McCANN Erikson Beograd angazovala je Eklektika Web Design Studio da izradi novi sajt za kompaniju GTC. Web sajtom će se prezentovati stambene jedinice u okviru kompleksa Park apartmani na Novom Beogradu u bloku 19.

EPS - Elektroprivreda Srbije
02.09.2005.

Eklektika Web Desig Studio potpisala je ugovor sa Elektroprivredom Srbije o izradi nove Internet prezentacije te kompanije.

Postavljen sajt Lavlja Kandža i Zeder Sistem
27.07.2005.

Za kompaniju "Auto sigurnosni sistem LK", koja je glavni distributer prozivoda Lavlja kandža i Zeder, urađen je Internet sajt (www.zeder.co.yu) na kome su prezentovane sve pojedinosti vezane za ova dva proizvoda.

Postavljen sajt HealthyDaysFruits.com
04.07.2005.

HealthyDaysFruit je brend MLCompanije koji je namenjen tržištu Severne Amerike, a urađen je povodom njihovog nastupa na sajmu prehrambrenih proizvoda "Summer Fancy Food Show" u Nju Jorku. Na sajtu (www.healthydaysfruit.com) se mogu pronaći informacije i sadržaji o kompaniji i svim njihovim proizvodima od voća.

Postavljen sajt za kompaniju Milan Properties
01.07.2005.

U petak 01.07.2005.god. postavljen je sajt za kompaniju Milan Properties (www.milanproperties.com) koja se bavi prometom nekretnina u SAD, a prevashodno na području Losa Angeles-a. Ovo je prvi sajt sa bazom podataka koji omogućava kompletno vođenje poslova preko Interneta, samostalno ažuriranje sadržaja (slike, tekst, .pdf fajlovi...), formiranje user-a. Posetioci sajta mogu vršiti pretragu i pregled nekretnina za koje su zainteresovani, komunicirati sa agentima i menadžerima...

Novi sajt ProCredit Leasing-a
30.06.2005.

Eklektika je završila izradu Internet prezentacije za kompaniju Procredit Leasing. U okviru prezentacije, koja se nalazi na adresi www.procreditleasing.co.yu,biće predstavljena kompanija Procredit Leasing i objašnjenja o svim uslugama koje ona pruža, kome su one namenjene...

Postavljen sajt za NVO BeoSupport
27.06.2005.

Nakon završetka izrade postavljen je sajt za nevladinu organizaciju BeoSupport (www.beosupport.co.yu) koja se bavi podrškom eksploatisanoj deci. Na sajtu se mogu naći njihove publikacije, video sadržaji, a postoji i forum za diskusije o temama vezanim za zaštitu dece od zloupotreba.

Eklektika u novom poslovnom prostoru
10.06.2005.

Zbog povećanog obima posla Eklektika je morala da se preseli u veće prostorije. Novi poslovni prostor se nalazi u srcu Beograda, u Dositejevoj ulici broj 20. Naš novi telefon je 011/2631-937.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland