Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Novi sajt za GTC 19Avenue poslovnu zgradu
20.02.2006.

U ponedeljak, 20.02.2006.godine završili smo izradu i postavili novi web sajt za poslovnu zgradu 19Avenue kompanije GTC. Sajt je rađen u saradnji sa McCann Erickson marketing agencijom. U toku je završetak verzije sajta na srpskom jeziku.
Web sajt možete pogledati na stranici www.gtc19avenue.com, ili preko naše stranice portfolio.

Godinu dana Eklektike u Srbiji
14.02.2006.

U utorak, 14.02.2006. godine Eklektika slavi prvu godišnjicu postojanja kompanije u Srbiji. Koristimo priliku da se zahvalimo svima sa kojima smo se družili i sarađivali u proteklih godinu dana i da najavimo još veće uspehe u narednom periodu.

Eklektika u novim poslovnim prostorijama
01.02.2006.

U ponedeljak, 30.01.2006. godine Eklektika se preselila u novi, veći poslovni prostor koji se nalazi u Resavskoj ulici broj 16a (bivša General Ždanova). Novi telefon u kancelariji je 011/3230-543.

EPS i deca - Internet prezentacija
06.01.2006.

Eklektika je počela izradu Internet prezentacije „EPS i deca“ koja je namenjena najmlađima. Deca treba da se kroz igru i zanimljive sadržaje edukuju u vezi električne energije, njene proizvodnje, upotrebe, sigurnom i bezbednom korišćenju. Ovo je nastavak uspešne saradnje sa kompanijom EPS, nacionalnim elektroenergetskim sistemom za koji je već urađen korporativni web sajt.

Nova CD prezentacija Eklektike
26.12.2005.

U ponedeljak 26.12.2005.godine završena je naša nova CD prezentacija koja predstavlja deo novog vizuelnog identiteta kompanije. U okviru CD prezentacije prikazana su najnovija dostignuća animacije koja je optimizovana za Web sajtove i CD prezentacije, a potpuno primenjiva i u video, TV i filmskoj produkciji. CD prezentaciju je realizovao novoformirani tim u okviru Eklektike – Eklektika Interactive Web Creations.

Kompletnu CD prezentaciju (6MB) možete preuzeti na stranici download.

Sajt za Zlatibor i okolinu
15.11.2005.

Na otvorenom konkursu Eklektika je angažovana za web sajt “Zlatibor i okolina”, koji se radi za potrebe Turističke organizacije Zlatibora, a u saradnji sa USAID – SEDP (Projekat za Razvoj preduzetništva u Srbiji). Sajt ce doprineti razvoju turističkih potencijala Zlatibora.

GTC Park apartmani
11.11.2005.

Završena je izrada web sajta za Park apartmane kompanije GTC (www.gtcparkapartmani.com). Na ovom web sajtu se mogu dobiti kompletne informacije o stanovima u okviru kompleksa Park apartmani, videti strukture i planovi stambenih jedinica, kao i lokacija objekta u Beogradu.

Završen sajt za EPS
10.10.2005.

Završena je izrada korporativnog web sajta za EPS – nacionalnu elektroenergetsku kompaniju. Web sajt možete pogledati na www.eps.co.yu

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland