Vesti

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

SrbijaSport - novi projekat Eklektike
18.10.2006.

Eklektika je pokrenula novi projekat koji ima za cilj da preraste u najbolji internet servis sportskih vesti pod imenom www.srbijasport.com. Na sajtu se objavljuju sportske vesti, pre svega iz srpskog sporta, ali se mogu pronaći i vesti sa međunarodnih sportskih događaja, svi aktuelni rezultati, tabele, informacije o klubovima, savezima...

Ovako obiman i značajan projekat je zahtevao i višemesečnu fazu testiranja koja je upravo uspešno završena.

Postavljen sajt MTV Adria
25.09.2006.

U ponedeljak, 25.09.2006.godine postavljen je sajt www.mtvadria.com čiji je kompletan redizajn delo Eklektike. Ovaj sajt je zvaničan sajt regionalne muzičke televizije MTV Adria koja je deo sistema MTV - najvećeg muzičkog kanala na planeti.

Na sajtu se nalaze sve neophodne informacije o novostima i događajima iz sveta muzike, emisijama i sadržajima, programskoj šemi, aktuelnostima, voditeljima, a posetioci mogu videti veliki broj galerija, glasati za omiljene pesme i izvođače, učestvovati u nagradnim igrama i anketama.

Promotivni sajt za Zlatibor
26.06.2006.

Posle završetka obimnog posla na izradi i testiranju veb sajta www.zlatiborandaround.com obavljeno je i njegovo postavljanje. Sajt prezentuje turističke potencijale i prirodne lepote Zlatiborskog regiona, a urađen je za potrebe Turističke organizacije Zlatibor u saradnji sa organizacijom USAID – SEDP.

Početak izrade sajta za MTV Adria
12.06.2006.

Eklektika je otpočela izradu novog veb sajta za muzički kanal „MTV Adria“, regionalnog muzičkog kanala sistema MTV. U okviru sajta posetioci će moći da se upoznaju sa novostima i događajima iz sveta muzike, emisijama i sadržajima, programskom šemom, aktuelnostima, voditeljima...

Novi sajt za kompaniju "Sector Security"
09.06.2006.


Završen je i postavljen novi veb sajt za kompaniju "Sector Security" (www.sectorsecurity.org) koja pruža usluge obezbeđenja i zaštite u regionu Jugoistočne Evrope. Sajt je urađen u okviru saradnje sa kompanijom "Bovan Consulting".

Postavljen sajt agencije UMS
08.06.2006.

Kompletiran je i postavljen sajt agencije UMS na kome se posetioci mogu bliže upoznati sa glumcima i modelima koje zastupaju. Sajt se nalazi na adresi www.ummsj.org.yu.

Postavljen sajt www.familycreations.com
10.04.2006.

Nakon završene izrade, u petak 07.04.2006.godine postavljen je sajt koji je urađen za potrebe kalifornijske kompanije Family Creations (www.familycreations.com) koja pomaže rešavanju problema parova koji ne mogu da imaju decu.

Završen sajt za EPS i deca
02.03.2006.

Eklektika je 01.03.2006.godine završila i postavila sajt EPS i deca koji je namenjen deci i njihovoj edukaciji o električnoj energiji. Sajt možete pogledati preko linka www.eps.co.yu/epsideca ili naše stranice portfolio.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland