Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Završen web sajt za kompaniju AQA
12.02.2007.

Eklektika je izradila novi veb sajt za kompaniju AQA iz beograda koja se bavi uvođenjem stabdarda i konsaltingom.

www.aqa.co.yu

Završen korporativni sajt za kompaniju GTC u Srbiji
18.01.2007.

Završen i postavljen na internet korporativni sajt kompanije GTC za Srbiju. Na sajtu je predstavljena kompanija, njen tim, kao i svi projekti u Srbiji.

www.gtcserbia.com

Završena prva verzija sajta za Fox televiziju Srbija
11.01.2007.

Eklektika, je završila prvu fazu veb sajta FOX televizije u Srbiji. U okviru prve faze posetioci sajta se mogu upoznati sa programskim celinama, strukturom, menadžmentom FOX televizije, pogledati aktuelnu programsku šemu, dati svoje komentare i sugestije.

Sledeće faze veb sajta omogućiće detaljnije upoznavanje posetilaca sa TV licima „FOX-a“, pojedinim emisijama, serijama, filmovima...Izrada je već u toku.

www.foxtv.co.yu

Novi web sajt za grupu “Teodora”
15.12.2006.

Završen je novi web sajt za potrebe muzičke grupe „Teodora“. Na sajtu je predstavljena grupa, novi album, a mogu se preuzeti i pesme. Takođe, uradjen je i dizajn omota za novi CD.

www.teodoramusic.co.yu

Završen i postavljen sajt za Rembraco kafu
20.11.2006.

Eklektika je upravo završila i postavila nov veb sajt za kompaniju Rembraco koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetne kafe i njenih instant napitaka.

Veb sajt www.rembraco.com promoviše kako korporativni imidž kompanije, tako i sve proizvode i usluge koje ova kompanija pruža.

Promotivni sajt za Vrnjačku Banju
17.11.2006.

Eklektika je završila izradu i postavila još jedan sajt koji je urađen u saradnji sa organizacijom USAID – SEDP, a odnosi se na promociju turističkih potencijala Srbije i njenih regiona.

Ovoga puta reč je o veb sajtu koji je urađen za Turističku organizaciju Vrnjačke Banje, a posetiocima omogućava da se lako i jednostavno upoznaju sa svim prirodnim lepotama, turističkim atrakcijama i sadržajima koje pruža ovo popularno turističko i banjsko mesto.

Veb sajt www.visitvrnjackabanja.com je pre svega namenjen doprinosu popularizacije Vrnjačke Banje izvan okvira Srbije.

Novi sajt za poslovnu zgradu GTC 19Avenue
07.11.2006.

Eklektika je uradila novu verziju sajta koji promoviše poslovni objekat u izgradnji “GTC 19Avenue”. Sajt je kompletno redizajniran u skladu sa novim vizuelnim identitetom koji je kompanija uradila za promotivne aktivnosti u vezi ovog objekta.

Veb sajt www.gtc19avenue.com je kompletno uradjen u Flash tehnologiji sa brojnim animacijama. Posetioci na atraktivan način mogu saznati sve kvalitete ovog poslovnog objekta, videti slike izgleda, pogledati animacije.

Eklektika potpisala ugovor sa kompanijom NOKIA
01.11.2006.

Eklektika je, nakon proglašenja za najboljeg ponuđača na rapisanom konkursu, potpisala ugovor sa kompanijom NOKIA koji obuhvata izradu i održavanje verzije veb sajta za srpsko tržište. Ugovorom je, za početak, predviđena jednogodišnja saradnja između kompanija.

Potpisivanje ugovora sa kompanijom NOKIA za Eklektiku predstavlja potvrdu visokog profesionalnog nivoa i kvaliteta usluga koje pruža, kao i podstrek za dalji napredak i razvoj.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland