Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Novi sajt za Školski program Narodne knjige
20.04.2007.

Završena je izrada novog web sajta za Školski program izdavačke kuće Narodna knjiga iz Beograda. Na sajtu se mogu pogledati sva izdanja i izvršiti njihovo poručivanje.

Studenti koji učestvuju u “Writing project-u” u poseti Eklektici
04.04.2007.

U sredu 04. aprila grupa studenata koji učestvuju u "Writing project-u" je posetila Eklektiku. Kroz ovo, neformalno druženje uspeli su da saznaju kako se prave web sajtovi, koje su procedure, tehnike, softveri i programski jezici koji se koriste.

Urađen logo za filmsku producentsku kucu iz Amerike
20.03.2007.

Za potrebe filmske producentske kompanije “JUJU” Eklektika je uspešno izradila ilustraciju koja će poslužiti za novi logotip kompanije.

Završen i postavljen sajt za "Writing project"
15.03.2007.

Zajednički projekat Beogradskih i Američkih studenata koji je napravljen radi boljeg međusobnog upoznavanja i druženja. Studenti mogu ostaviti podatke o sebi, voditi međusobne diskusije…

www.eklektika.co.yu/writingproject

Završen sajt za "Graditelj"
10.03.2007.


Eklektika je završila korporativni web sajt za kompaniju “Graditelj – Beograd AD”

www.graditeljbeograd.com

Završen i postavljen sajt www.MasterCivilAviation.org
04.03.2007.

Završen i postavljen sajt www.MasterCivilAviation.org koji prezentuje postdiplomski Master program studija posvećen civilnoj avijaciji koji realizuju Univerziteti u Beogradu i Trstu, a u saradnji sa Univerzitetom u Gracu. Sajt pruža kompletne informacije o studijama i programima.

Postavljen web sajt za Međunarodni centar IBBY u Srbiji
23.02.2007.


Za potrebe novoosnovane “Nacionalne kancelarije Srbije Međunarodnog centra knjige za mlade IBBY” urađen je veb sajt koji prezentuje ovu organizaciju, njen tim i članove, buduće akcije i događaje.

www.ibbyserbia.org

Još jedan sajt za novi projekat kompanije GTC – "GTC Square"
15.02.2007.

Eklektika je uradila jos jedan sajt za gradjevinske projekte kompanije GTC. Ovog puta veb sajt, koji je u potpunosti urađen u FLASH tehnologiji, prezentuje poslovni objekat “GTC Square” koji je u fazi početka izvođenja.

www.gtcsquare.com

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland