Vesti

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Postavljen sajt kompanije Atracta
13.09.2007.

Eklektika je završila i postavila web sajt za kompaniju Atracta koji prezentuje prodajni program ove kompanije. Sajt je kompletno urađen u FLASH tehnologiji da bi se sadržaji prikazivali na najatraktivniji mogući način.

Gotova prva faza sajta projekta „What Makes Us Human“
28.08.2007.

Na Internet je, nakon završetka izrade, postavljena prva faza web sajta projekta „What Makes Us Human“, koji je posvećen evoluciji čoveka. Na ovom sajtu, naučno-popularnog karaktera, može se naći ogroman broj tekstova i sadržaja posvećenih ovoj temi. Projekat je i dalje u fazi razvoja pa će se u narednom periodu raditi na daljem razvoju sajta.

Završen novi web sajt za Klub Žabar
18.08.2007.

Poznati beogradski splav-restoran „Klub Žabar“ dobio je svoj novi web sajt. Pored upoznavanja sa istorijatom i gurmanskim specijalitetima kuće posetioci kroz galeriju mogu upoznati i atmosferu ovog poznatog lokala.

Postavljen novi web sajt za Grafikum
20.07.2007.

Eklektika je završila izradu novog web sajta za kompaniju „Grafikum“ iz Beograda koja se bavi distribucijom materijala i opreme za grafičku delatnost. Sajt prati postojeći korporativni identitet Grafikum-a i pruža kompletne informacije o kompanji i poizvodima i uslugama koje ona nudi.

Završena internet prezentacija Vile Neradović
18.06.2007.

Turistički objekat Vila Neradović koji se nalazi u Radovićime u Crnoj Gori je dobio svoju internet prezentaciju u izvedbi Eklektike. Sajt je urađen tako da se posetioci mogu upoznati sa smeštajnim kapacitetima, kao i svim pratećim turističkim informacijama koje su neophodne.

Postavljen web sajt za “NY Exellence Cattering”
06.06.2007.

Nakon izrade loga i korporativnog dizajna usledilo je postavljanje novozavršenog web sajta za za kompaniju “NY Exellence Cattering”. Web sajt treba da doprinese pozicioniranju kompanije na zahtevnom tržištu pružanja usluga keteringa i organizacije društvenih događaja i zabava u New York-u.

Novi logo i korporativni dizajn za kompaniju “NY Exellence Cattering” iz New York-a
22.05.2007.

Eklektika je uradila novi logotip i korporativni dizajn za kompaniju “NY Exellence Cattering” koja se u New York-u bavi uslugom keteringa i organizacijom društvenih događaja, zabava… Dizajn je uradjen tako da se kompanija “NY Exellence Cattering” pozicionira na “high-class” tržištu, odnosno kao kompanija koja pruža visokokvalitetne usluge.

Eklektika na međunarodnoj konferenciji profesora engleskog jezika
21.05.2007.

Eklektika je odradila kreativnu podršku za prezentaciju Serbian-American Writing Project, koji je učestvovao na Petoj IATEFL ELTA međunarodnoj godišnjoj konferenciji pod nazivom “Interactivna učionica: Imamo li sve što za to treba?” koja je održana 18 - 20 Maja 2007. u Beogradu, koja je organizovana uz podršku Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije, British Council-a i Američke ambasade.
Studenti su uspešno prezentovali ovaj zajednički projekat Beogradskih i Američkih studenata koji je napravljen radi boljeg međusobnog upoznavanja i druženja. Projekat se zasniva na web sajtu na kome studenti mogu ostaviti podatke o sebi, voditi međusobne diskusije…

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland