Vesti

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Novi trogodišnji ugovor sa kompanijom Nokia
16.01.2008.

Eklektika je potpisala novi, trogodišnji ugovor sa kompanijom Nokia koji se tiče izrade, održavanja i administriranja lokalnog sajta za Srbiju, kao i izrade web kampanja. Novi ugovor je samo nastavak uspešne saradnje Eklektike sa kompanijom Nokia.

Postavljen web sajt Building Explorer
16.01.2008.

Eklektika je uradila i postavila novi sajt za kompaniju EZ Build www.buildingexplorer.com koji predstavlja njihov softver za građevinsku industriju ’’Building Explorer’’. Na sajtu se mogu naći kompletna objašnjenja, prikazi softvera, video uputstva, a korisnici se mogu prijaviti za web seminar ili zatražiti pomoć.

Topo Gis – Izrada korporativnog identiteta i web sajta
11.01.2008.

Za potrebe autorizovanog zastupnika kompanije Autodesk uradili smo vizuelni identitet i primenu što obuhvata logotip, vizitkarte, flajere, postere, brošure. Postavljena je i osnovna verzija sajta sa podacima o firmi, a u pripremi je kompletan sajt.

Unapredjenje i proširenje Eklektikine Download Sekcije
26.11.2007.


Eklektika Web Design Studio je unapredio DOWNLOAD SEKCIJU svog sajta izradom nove Home stranice Downlaod sekcije i dodavanjem novih sadržaja.

Izradom HOME STRANICE download sekcije omogućićemo posetiocima da se na jadnom mestu upoznaju sa novim akcijama i serijalima!

U cilju proširenja Download sekcije EKLEKTIKA je spremila i NOVE SADRŽAJE ZA DOWNLOAD:

1) download ZA MOBILNE TELEFONE
2) downlaod PAPIRNIH IGRAČAKA.

Eklektikina NOVOGODISNJA AKCIJA
26.11.2007.

U okvriru novogodisnje akcije "POKLANJAMO - Eklektikine nalepnice za mobilne telefone" Eklektika poklanja po tri nalepnice za mobilne telefone sa Eklektikinim zastitnim znakom. Nalepnice mozete naruciti putem e-maila.

Akcija ce trajati do 14.01.2007.

Postavljanje prve desktop pozadina u okviru serijala EKLEKTIKINE NOVOGODIŠNJE DESKTOP POZADINE.
17.11.2007.

U Download sekciji sajt u okviru serijala "Eklektikine novogodišnje desktop pozadine" u utorak 18. decembra biće postavljena prava (od četiri) desktop pozadina posvećena predstojećim novogodišnjim praznicima - Zima u Eklektikburgu.

Sledeceg utorka mozete ocekivati NOVU novogodisnju pozadinu- Docek uz jelku!

Gotov novi web sajt za “Surf na crvenom talasu”
26.10.2007.

Za roman “Surf na crvenom talasu” mladog pisca Aleksandra Đuričića Eklektika je napravila novi web sajt - www.surfnacrvenomtalasu.com. Sajt je napravljen da pruži više informacija o ovom novom književnom delu, pa se na njemu mogu saznati informacije o piscu, likovima iz romana, pročitati neke recenzije i informisati o načinima kupovine.

Novi web sajt - Uniflame
05.10.2007.

Eklektika je završila izradu novog web sajta za kompaniju Uniflame koja se bavi izradom promotivnih šibica. Na sajtu www.uni-flame.net posetioci mogu da saznaju sve informacije o kompaniji kao i da vide sve modele iz ponude sa praktičnim primerima primene.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland