Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Postavljen je web sajt Đorđa Marjanovića
25.05.2008.

Nakon perioda izrade postavljen je web sajt koji predstavlja jednog od naših najvećih pevača i kantautora – Đorđa Marjanovića. Sajt obiluje materijalima iz njegove bogate karijere pa se tako mogu pronaći galerije slika, tekstovi o ovom umetniku i njegovoj karijeri, tekstovi pesama, ali i poslušati pesme i pogledati video zapisi.

Postavljen Nokia Srbija web sajt
21.05.2008.

U sredu 21.maja konačno je postavljen Nokia web sajt za lokalno tržište Srbije. Do rešenja pitanja domena sajt će se nalaziti a privremenoj adresi www.nokia.com/rs ali će sve predviđene funkcije raditi bez prolema. Sajt je za sada u početnoj fazi i u narednom periodu biće dopunjavan i proširivan. Trenutno se mogu pogledati aktuelni i najavljeni modeli telefona, dodatne opreme, pronaći podrška, uputstva, informacije o prodajnim mestima i ovlašćenim servisima, izvršiti poređenja telefona...

Kompanija ISS dobila novi vizuelni identitet
19.05.2008.

Eklektika je uspešno uradila još jedan novi vizuelni identite, ovoga puta za kompaniju ISS. U okviru vizuelnog identiteta urađen je novi logo kompanije, vizit karte, memorandumi, koverte, brošure...

Novi sajt za kompaniju AQA
05.05.2008.

Urađen je i postavljen novi web sajt za AQA ompaniju koja se bavi konsultantskim uslugama pri uvođenju standarda kvaliteta u regionalne kompanije. Na sajtu se, pored opisa kompanije AQA i njenog tima stručnjaka mogu pronaći i spiskovi standarda, potrebne informacije, najčešća pitanja...

Urađen web sajt za TV serijal "Fort Boyard"
18.04.2008.

Eklektika je izradila web sajt koji prati aktuelni avanturističko takmičarski serijal na Fox televiziji. Sajt je urađen u izuzetno kratkom vremenskom roku, a uključen je i sistem administriranja, kao i postavljanje i adaptacija foruma. Na sajtu se mogu videti najave, objašnjenja serijala, upoznati timovi i takmičari, videti fotogalerije i video isečci iz emitovanih epizoda, najave budučih, a posetioci na forumu mogu izneti svoje utiske i mišljenja.

Postavljen sajt Urban BUG
11.03.2008.


Nakon izrade i test faze postavili zvanično je krenuo sa radom web sajt „Urban Bug“ www.urbanbug.net . Ovaj, do skoro samo štampani magazin na ovaj način dobija i svoju internet verziju. Sajt je odmah dobio brojne pozitivne komentare vezane i za sam izgled, ali i za strukturu, tehnička rešenja. Inače, u okviru ovog projekta uradili smo vizuelno rešenje, sklopili kompletan izgled sajta, uradili bazu podataka, sistem za administraciju...

Urađen vizuelni identitet i web sajt za 011 Sports
14.02.2008.


Za kompaniju 011Sports koja se bavi sportskim menadžmentom urađen je kompletan vizuelni identitet i web sajt. U okviru vizelnog identiteta dizajniran je logotip, vizitkarte, memorandumi, koverte, a na novom sajtu se mogu pronaći informacije o igračima i trenerima koje zastupa 011Sports.

Grafocentar dobio redizajniranu internet prezentaciju
16.01.2008.

Udruženje grafičara „Grafocentar“ je dobilo svoj novi sajt. Uradili smo kompletan redizajn, odnosno novo vizuelno rešenje, a prerađen je i unapređen administrativni deo sajta.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland