Vesti

Eklektika Web Design vs. Foundcenter Investment
24.04.2018.

Uspostavljena dugoročna partnerska saradnja sa kompanijom Founceter Invesment iz Beograda u oblasti pružanja profesionalnih web design usluga.

Uskoro novi Web site za Kabinet Brewery
15.04.2018.

Eklektika digitalni studio upravo pravi novi web sajt za prvu malu pivaru u Srbiji Kabinet Brewery. Web site poseduje i webshop, tako da je omogućena direktna kupovina svih proizvoda putem interneta.

Unapredjenje web aplikacije za Botako
04.03.2018.

Picerija Botako iz Beograda dobila je novi unapredjenu web aplikaciju kao i webshop za naručivanje pizza i ostalih jela iz glavnog menija ove picerije. Eklektika Web Desing već godinama uspešno posluje sa najukunijim našim klijentom :)

Novi sajt za Belgrade Dental Tours
20.01.2018.

Digitalna agencija Eklektika Web uradila je novi web sajt za zubarsku odrinaciju Zubelior pod nazivom Belgrade Dental Tours. Web sajt je namenjen stranom tržistu, prvensveno regionu republike Češke, Praga.

Grafički dizajn - Katalog za Regis T.
18.12.2017.

Kreativna agencija Eklektika Web izradila je katalog za kompaniju Regis Technologices iz Čikaga, USA.

Redesign sajta Opšte Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, digitalna agencija Eklektika Web Desing dogovorila je redesign postojećeg sajta. Novi website bice lakši za navigaciju i preglednji za krajnjeg korisnika.

WebAplikacija za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance digitalna agencija Eklektika Webdesign izradila je web aplikacju koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije. U planu je i izrada specijalizovane internet prodavnice (webshopa).

Creative Agency S&Friends vs. Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom (advertising) agencijom na srpskom trzistu S&Friends, Eklektika Webdesign dogovorila je dugoročnu saradnju u pružanju profesinalnih web design i drugih digitalnih usluga.

Lasta Transport izmene na portalu
28.02.2017.

Profesionalne digitalne usluge za kompaniju Lastra Transport. U sklpopu redovnih godišnjih održavanja napredjen je internog portala kompanije Lasta.

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom kreativnom marketinćkom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika Web Design uspostavila je dugoročnu saradnju u pružanju digitalnih usluga.

Virtus Consulting Prague
27.12.2016.

Profesionalne web design usluge za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Češka. Kreativni web design studio Eklektika izradio je novi profesionalni sajt za kopaniju Virtus iz Praga.

Full redesign sajta Bolnice Analife
02.06.2017.

Sa Opštom Bolnicom Analife, kompanija Eklektika dogovorila je full redesign postojećeg sajta.

Interni softer za Balkanwide Assistance
15.05.2017.

Za kompaniju Balkanwide Assistance Eklektika je izradila interni softwer koji služi za upravljanje resursima i procesima unutar kompanije.

S&Friends D.O.O - Eklektika
18.04.2017.

Sa marketinskom agencijom na srpskom trzistu S&Friends D.O.O, Eklektika ostvarila saradnju

Fullhouse Ogilvy - Eklektika
08.02.2017.

Sa najvećom marketinškom agencijom na srpskom trzištu Fullhouse Ogilvy Eklektika je uspostavila dugoročnu saradnju.

Virtus Consulting
27.12.2016.

Za kompaniju Virtus Consulting is Praga, republika Ceška, Eklektika je izradila novi korporativni sajt virtus-consulting.net

Preseljenje u nove prostorije!
02.07.2009.

Kompanija Eklektika Web Dizajn od 02.07.2009. nastaviće sa radom u novim prostorijama.

Nova Adresa Eklektike Web Dizajn:

EKLEKTIKA Veb d.o.o.

tel: +381 64 14 91 901
mob: +381 11 407 615


e-mail: office@eklektika.rs
site: www.eklektika.rs


Presevska 6
11000 Beograd
Srbija

Novi ugovor sa kompanijom Attica Media
02.07.2009.

Kompanija Eklektika Web jedna od vodecih web dizajn studija u zemlji potpisala je ugovor sa kompanijom Attica Media. Ugovor se odnosi na preuzimanje sadrzaja za izradu multimedijalnih sadrzaja.

Eklektika medijski sponzor festivala evropskog dokumentarnog filma
20.01.2009.


Eklektika Web Design Company postala je zvanično medijski sponzor festivala evropskog dugometražnog dokumentarnog filma “SEDAM VELIČANSTVENIH” koji će se održati u Sava Centru od 25 do 29. januara 2009. godine.

Peti put po redu festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma “SEDAM VELIČANSTVENIH” otvara velike ekrane Sava centra za uzbudljiva filmska putovanja.
Tokom četiri festivalska dana, od 25 do 29. januara 2009. godine u SAVA CENTRU imaćete priliku da vidite 7 najboljih evropskih dugometražnih dokumentarnih filmova iz prošlogodisnje produkcije.


Više o festivalu na WEBZABAVA.COM!

Citroen Srbija
15.11.2008.

Eklektika Web Design Company potpisala je ugovor sa kompanijom Citroen - Vitro Group o izradi novog prezentacionog sajta Citroen Srbija. Izrada će trajati do kraja februara.

Celsius - JugoHemija
24.09.2008.

Za novi lanac apoteka Celsius - Jugohemija Eklektika Web Design Company će izraditi novu internet prezentaciju. Na novoj internet prezentaciji krajnji korisnici moći će da se upozanju sa kompletnom ponudom apoteka Celsius.

WebZabava.com - sajt namenjen zabavi, afirmaciji
18.09.2008.


Eklektika Web Design Studio zavrsila je jos jedan od svojih projekata - WEBZABAVA.COM. Sajt pocinje sa radom u ponedeljak 22.09.2008. godine.

WeBZabava.com je sajt magazinsko-blogerskog tipa posvećen zabavi, informisanju i edukaciji. Cilj WebZabava.com je da promoviše, afirmiše i ističe isključivo kvalitetne sadržaje i nudi ih besplatno, što su i osnovne prednosti sajta, ali i razlike u odnosu na slične projekte.

Hronika24.com – samo vesti crne hronike
07.07.2008.

Još jedan tematski sajt Eklektike je postavljen na internet. Ovoga puta se radi o sajtu koji objavljuje i prenosi isključivo vesti crne hronike. Sajt ima dosta naprednih funkcija. Očekujemo rast popularnosti sajta u narednim mesecima.

U završnoj fazi je još nekoliko tematskih sajtova Eklektike i njihovo objavljivanje sledi nakon završetka testiranja.

SuperPopust. com – sajt za potrošače
02.06.2008.

Eklektika je završila svoj novi pojekat. U pitanju je sajt SuperPopust koji će predstavljati sve aktuelne prodajne popuste i akcije u Srbiji na ovaj način pokušati da pomogne potrošačima da uporede ponudu i pod najboljim uslovima dođu do proizvoda ili usluga koji su im neophodni. Sajt je izuzetno kompleksan sa tehničke strane i ima kompletnu administraciju. U narednom periodu predstoje napori na promovisanju sajta.

Ovo je samo prvi u nizu projekata Eklektike ovog tipa, a za naredni period planiran je rad na još nekoliko tematskih sajtova.

6344Klijenti.jpg

- Bolnica AnaLife

- Viajar A Russia

- Telenor Srbija

- Nokia Srbija

- Rembraco Coffee

- Symbol Properties

- Goethe Institut Beograd

- Porr-Werner & Weber

- HarlemShake New York

- ParkWest Los Angeles

- Anzdec Novi Zeland