AQA

Eklektika je izradila novi veb sajt za kompaniju AQA iz beograda koja se bavi uvođenjem standarda i konsaltingom.

www.aqa.rs

8626aqa.jpg

GTC Park apartmani

Sajt predstavlja mesto za pružanje informacija o prodaji stanova u okviru stambene zgrade Park Apartmani na Novom Beogradu. Dostupne su sve informacije neophodne zainteresovanim kupcima, a mogu se pogledati i slike zgrade, planovi stanova raznih struktura.

www.gtcparkapartmani.com

6851gtc.jpg

SAAB

Za mađarsko predstavništvo poznatog švedskog proizvođača automobila SAAB urađena je Internet prezentacija koja na najbolji način predstavlja njihove aktuelne modele i promocione akcije.

www.saab.hu

2887saab.jpg

GTC HOUSE

Eklektika je uradila novi web sajt za prvi poslovni objekat koji je kompanija Globe Trade Centre S.A. (GTC) izvela u Beogradu. Web sajt je urađen da atraktivno predstavi ovaj poslovni objekat i prikaže njegove karakteristike, ekserijer i enterijer.

www.gtchousebelgrade.com

4765gtc.jpg

Klub Žabar

Web sajt jednog od najpoznatijih beogradskih restorana. Možete se upoznati sa ambijentom restorana, vinskom kartom, šefom kuhinje, kao i posebnim uslugama koje restoran nudi.

www.zabar.rs

595klub-zabar.jpg

WEBZABAVA.COM

WebZabava.com je sajt magazinsko-blogerskog tipa posvećen zabavi, informisanju i edukaciji.

www.webzabava.com

7361webzabava.jpg

Celsius Apoteke

Nova interent prezentacija za lanac apoteka Celsius - Jugohemija!

www.celsius.rs/proizvodi/

3681logo-celsius.jpg

MTV

Eklektika je uradila web sajt za muzički televizijski kanal MTV Adria, deo svetske MTV mreže, koji je bio aktuelan tokom 2006 i 2007. godine.

www.mtvadria.com

5415mtv.jpg